Byt Písnická

Rekonstrukce bytu v panelovém domě

Mladý pár se na naše studio obrátil se zakázkou na rekonstrukci bytu v panelovém domě. V bytě se nacházelo umakartové jádro a dispozice nebyla vhodně řešena – do velmi malé kuchyně byl vstup řešen úzkou chodbou podél koupelny, do pokojů byl přístup zajištěn téměř nevyužitelnou středovou chodbou.

Určitou komlikací byla nosná panelová zeď procházející středem bytu, do které bylo nutné vybourat otvor pro nový přístup do kuchyně přes obývací pokoj. Járdo bylo vyzděno a dispozici se nám podařilo přeřešit tak, aby v bytě vznikla navíc úklidová komora a spíž, do koupelny se podařilo přivést denní světlo. Z nevyužívané chodby uprostřed dispozice vznikla šatna. Vstup do přední ložnice byl zajištěn z chodby.

SOUVISEJÍCÍ
Webdesign a realizace IDENTA - idea & identita